Hemsida & landningssidor

Vi bygger hemsidor i Yodo CMS som erbjuder ett enkelt, responsiv och i grunden sökordsoptimerad med tydligt användargränssnitt för dig som användare. Med hemsida i Yodo CMS har du ett riktigt bra grund för en digital process framöver.
Publiceringsverktyget erbjuder dessutom mängder av tilläggsmöjligheter, det finns möjlighet att koppla på moduler som till exempel Webbshop, Nyhetsbrev, Intranät, Digital signage, Lunchmenyer allt eftersom. Vi anpassar designen enligt dina förutsättningar att den ska utstråla det ditt varumärke står för och att ni ska kunna skapa förtroende och långsiktiga relationer med era befintliga och nya kunder.
Hemsidorna är responsiva och optimerade för att kunna läsas på allt ifrån stationära plattformar till läsplattor och smartphones. En och samma design anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek då mer och mer av trafiken sker via smartphones.

Bli hittad i sökmotorerna

Hemsidor byggda i Yodo CMS som i grunden är sökmotoroptimerade och där ni enkelt kan förstärka och administrera in nya sökord som ni vill bli hittade på, när ni vill. Fördelarna med en bra sökordoptimerad hemsida är att det blir enklare att koppla på en strategisk digital marknadsföring.

 

Referenser

Kontakta mig »

G-DLXQ4JP91X

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK